Zonnepanelen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u uw eigen duurzame stroom op en bespaart u direct energiekosten. De duurzaamheidsspecialisten van Achterberg Schilders & Onderhoud geven u persoonlijk advies. Een van onze specialisten komt bij u langs voor een inspectie en om met u te overleggen wat uw wensen precies zijn. Kiezen voor Achterberg Schilders & Onderhoud is kiezen voor aandacht voor uw zonnepanelen.

Wij zijn er voor uw zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak bespaart u direct op uw energiekosten. U zult uw maandelijkse energierekening flink zien krimpen. Hoeveel stroom u met uw eigen zonnepanelen opwekt en wat de kosten en de opbrengsten zijn, dat kunnen onze specialisten voor u berekenen. Hiervoor kijken wij naar uw dakoppervlak, de zonstraling, het stroomverbruik van uw woning of pand en het rendement van de verschillende zonnepanelen. Wij komen graag bij u langs voor maatwerkadvies.

Schildert, verbetert en onderhoudt

Achterberg Schilders is een professioneel schildersbedrijf in Ede met 95 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van ons schilder- en onderhoudswerk. Daarom is ons schildersbedrijf in Ede en Amersfoort VCA**-gecertificeerd. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor schilderwerk, glasdiensten, onderhoud en renovatie en verduurzaming.

We werken voor verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, gemeenten, retail- en recreatiebedrijven, aannemers en zorginstellingen in heel Nederland.