Resultaatgericht vastgoed onderhoud

Resultaatgericht vastgoed onderhoud

Bent u eigenaar van een woningcorporatie of vastgoedbeheerder? Dan begrijpt u hoe belangrijk de staat van uw panden is. Regelmatig onderhoud is hierbij van groot belang. Onderhoud zorgt er namelijk voor dat uw pand er altijd netjes uitziet én dat uw pand beschermd is tegen weersinvloeden. Heeft u hulp nodig bij het onderhoud aan uw panden? Bij Achterberg Schilders & Onderhoud helpen we u graag met resultaatgericht vastgoed onderhoud!

Wat is resultaatgericht vastgoed onderhoud?

Kiest u voor resultaatgericht vastgoed onderhoud, dan spreken wij samen met u af waar wij de komende jaren naar toe werken. We stellen een plan op waarbij de werkzaamheden worden vastgesteld. Uiteraard kijken wij ook tijdens onze inspecties naar de staat van het pand op dat moment. Wij zorgen ervoor dat uw pand naar een stabiel kwaliteitsniveau wordt gebracht en dat deze kwaliteit wordt behouden.

Wat zijn de voordelen van een resultaatgericht vastgoed onderhoudsplan?

Een resultaatgericht onderhoud zorgt ervoor dat uw pand in perfecte staat is. Zowel buiten als binnen. Ook zorgt het op de lange termijn voor een kostenverlaging, omdat er geen groot achterstallig onderhoud verricht hoeft te worden. Bij resultaatgericht vastgoed onderhoud overleggen we altijd met u en houdt u de regie in handen.

Een offerte voor uw vastgoed onderhoud?

Wij bieden u graag een scherpe offerte voor het resultaatgericht onderhoud van uw vastgoed. Neem contact met ons op voor een eerlijke prijs.