Verwarmend glas

Verwarmend glas

Heeft u in uw woning of bedrijfspand te maken met een koude of natte omgeving? Dan raden wij aan om hier verwarmend glas (EGLAS) toe te passen. Achterberg Schilders & Onderhoud verzorgt dit graag voor u. Het is bovendien mogelijk om verwarmend glas toe te passen in interieur verwarmingssystemen. Verwarmend glas is een doortastende maatregel om naast het reguleren van een ideale stralingswarmte bij te dragen aan een milieubewust klimaat.

Glas offerte aanvragen

Heeft u glas nodig? Stel uw glas samen en voer de maten van het glas in. U krijgt daarna vrijblijvend een offerte op maat. Een adviseur neemt daarna contact met u op om de offerte met u door te nemen.

Offerte aanvragen >

Informatie glas opvragen

Wilt u glas bestellen, maar wilt u nog iets meer over onze glas producten weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u met advies en u kunt het glas bestellen via onze adviseurs.

Informatie opvragen >

Voordelen verwarmend glas

Door de combinatie van isolatieglas en verwarmend glas gaat er slechts een beperkte hoeveelheid energie verloren. Het onnodig gasverbruik wordt met verwarmend glas beperkt. EGLAS wordt buiten gebruikt als gevel, venster, dak en veranda en binnen als verwarming en scheidingswand. Het voornaamste voordeel van verwarmend glas is dat dit soort glas een hoge isolerende waarde heeft, daarmee beperkt u het gasverbruik en de energieverspilling. Verwarmend glas is tevens financieel voordeliger: u reduceert de gebruikskosten én de onderhoudskosten.

Verwarm uw huis via uw ramen

In het dubbelglas is een hele dunne metaalcoating geplaatst ten gunste van de elektrische weerstand. De metaalcoating zorgt ervoor dat het glas de warmte gelijkmatig in de woning verspreidt. De temperatuur kunt u zelf instellen, want het verwarmen van de ramen wordt geregeld via de thermostaat. De glasverwarming is een relatief nieuwe methode van verwarmen, waarbij het ook mogelijk is om extra verwarming in te zetten door een enkele ruitverwarming. Een ventilatiesysteem daarentegen is niet nodig bij verwarmend glas, EGLAS is altijd helder en schoon.

Geen radiatoren meer

Een ander bijkomend voordeel van glasverwarming is dat u geen radiatoren meer nodig heeft. De ramen verwarmen namelijk uw huis. Hierdoor bespaart u op gasverbruik en reduceert u de onnodige uitstoot van energie. Bovendien zijn radiatoren voor of aan de onderkant van de ramen niet meer nodig, waardoor het geheel er mooier uitziet. Wilt u ook gebruik maken van glasverwarming? Of bent u zich aan het oriënteren op de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs bij ons.