Gevel hydrofoberen

Gevel hydrofoberen

U kunt uw woning nog beter beschermen tegen weersinvloeden door uw gevel te hydrofoberen. Dit betekent dat er een extra waterafstotende laag aan uw gevel wordt aangebracht door middel van het impregneren van de buitenstenen. Achterberg Schilders & Onderhoud helpt u graag bij het hydrofoberen van uw gevel!

De voordelen van hydrofoberen

Het grootste voordeel van hydrofoberen is dat uw gevel waterafstotend is, waardoor vochtproblemen worden voorkomen. Ook is uw gevel beter beschermd tegen vuil en vorst. Doordat hydrofobeer middelen de groei van mos, schimmels en algen vertragen, ziet u pand er langer mooi uit en kunt u er langer van genieten.

Inspectie

Voordat wij uw gevel hydrofoberen bekijken wij eerst de staat van het pand. Het is namelijk belangrijk dat deze in goede staat verkeert. Een ondergrond dat van goede kwaliteit is, is belangrijk om de impregneer middelen goed aan te brengen en de levensduur te optimaliseren.

Reiniging

Wanneer uw pand in goede staat verkeert, reinigen wij deze eerst voordat het hydrofobeer middel geïmpregneerd wordt. Het vuil aan de gevel verwijderen wij met een hogedrukspuit. Dit is belangrijk want alleen een schone ondergrond zorgt ervoor dat aangebrachte middelen goed en langdurig blijven zitten.

Uw pand waterdicht

Onze vakmensen hydrofoberen uw pand met biologische producten die niet schadelijk zijn voor het milieu en passen binnen onze MVO doelstellingen. Achterberg Schilders & Onderhoud werkt alleen met kwaliteitsproducten die een langdurige werking hebben. Eén keer impregneren levert gegarandeerd 10 jaar een waterafstotende gevel op. Ook verkleurt de gereinigde of gestraalde gevel minder snel, omdat vuil niet in de poriën van de gevel kan trekken.

Hydrofoberen is ideaal. Het zorgt ervoor dat vocht door weersinvloeden van buiten niet in de gevelsteen kan trekken, maar dat vocht en zouten van binnenuit wel naar buiten kan (ver)dampen.

Een offerte voor gevel hydrofoberen?

Of u nu de gevel van een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten hydrofoberen, we bieden u graag een scherpe offerte. Neem contact op met ons schildersbedrijf voor een eerlijke prijs van uw schilderwerk.