Na-isolatie

Na-isolatie

Na-isolatie van uw woning of bedrijfspand is één van de makkelijkste manieren om te besparen op uw energiekosten. Isoleert u de spouwmuur, dan kunt u hiermee tot maar liefst 50% besparen op uw energierekening. Achterberg Schilders & Onderhoud helpt u hier graag bij.

Na-isolatie zonder breekwerk

De spouwmuren van oudere woningen of bedrijfspanden zijn vaak niet geïsoleerd. En dat is zonde, want een goed geïsoleerde spouwmuur beperkt warmteverlies. Gelukkig kunnen wij hierbij helpen. Omdat wij werken met EPS-korrels, is er bij de na-isolatie geen breekwerk nodig. Wij spuiten namelijk de EPS-korrels samen met lijm in de muur. Hierdoor kunt u zonder schade uw woning toch goed isoleren.

Milieuvriendelijk en vochtregulerend

EPS korrels dragen bij aan de vochtregulatie van uw huis. Dit beperkt de vochtproblemen in uw woning of bedrijfspand. Daarnaast zijn de korrels afbreekbaar en recyclebaar, waardoor zij ook de vervuiling van het milieu beperken.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van na-isolering? Neem gerust contact met ons op.

Na-isolatie voor de regio Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders & Onderhoud is gevestigd in Ede. We verwerken na-isolatie voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.

Een offerte voor het aanbrengen van na-isolatie?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen, behangen of laten voorzien van na-isolatie, we bieden u graag een scherpe offerte. Neem contact op met ons voor een eerlijke prijs van uw na-isolatie.