Altijd ACHTERBERG & GARANT: ALTIJD SERIEUS over uw schilderwerk

Welkom op de website van Achterberg & Garant. Garant Schilderwerken en Achterberg Schilders & Onderhoud hebben vanaf 1 april 2020 de krachten gebundeld. Wij staan voor u klaar onder de naam ‘Achterberg & Garant’.

Met de kennis van beide bedrijven kunnen wij u nog beter helpen. Met al uw schilderwerk, onderhoud, renovaties en met het verduurzamen van uw woning of pand.

Jan Lourens blijft voor bestaande klanten van Garant Schilderwerken het eerste aanspreekpunt: “Achterberg Schilders is een professioneel bedrijf met hart voor het vak waar ik mijn klantenbestand op termijn met een gerust hart overdraag.”

UITGEBREID DIENSTENAANBOD

De samenwerking tussen Achterberg & Garant biedt u vele voordelen. Onze specialismen, vakmensen en materialen versterken elkaar. Een uitgebreid aanbod van diensten staat voor u klaar, uiteenlopend van schilderwerk tot onderhoud, en van renovatie tot verduurzaming.

SCHILDERT, VERBETERT EN ONDERHOUDT

Achterberg & Garant is een professioneel schildersbedrijf in Ede met bijna 100 jaar ervaring in nieuwbouw en bestaande bouw. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor behangwerk, glas leveren en zetten en onderhouds- en reparatiewerk. We werken voor aannemers, bedrijven, (semi)overheidsinstellingen en particulieren in midden-Nederland.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!