Wij zijn GlansGarant partner voor de regio Ede en Veenendaal. Het GlansGarant onderhoudsplan is een abonnement waarbij u voor een vast bedrag per maand uw huis laat schilderen en onderhouden. Zo bent u er 10 jaar lang van verzekerd dat uw huis altijd goed geschilderd en onderhouden is.

Hoe werkt het GlansGarant onderhoudsplan?

Eigenlijk erg eenvoudig: u hoeft geen groot geldbedrag te reserveren voor het schilderwerk aan uw woning. De GlansGarant schilder inspecteert uw woning en maakt een offerte voor u. Nadat u het eens bent met deze offerte zet de GlansGarant schilder uw huis van top tot teen smetteloos in de verf.

Vervolgens worden er dan ieder jaar werkzaamheden uitgevoerd zoals een inspectie, onderhoudsbeurt of de volledige schilderbeurt. Op die manier blijft uw huis tien jaar lang mooi, goed onderhouden en in topconditie. Voor u een geruststellende gedachte en u heeft er geen omkijken naar!

Zo werkt ons GlansGarant onderhoudsplan:

  • U meldt zich aan bij ons.
  • Wij maken als GlansGarant schilder een technisch advies op basis van een gecertificeerd stappenplan.
  • Wij maken van het technisch advies een aanbieding dat wordt verwerkt in een offerte voor een abonnement.
  • U kunt zelf het tijdstip van uitvoering van de werkzaamheden, in overleg met ons bepalen.
  • Na uitvoering van het onderhoudswerk tekent u, na beoordeling, het opdrachtformulier af, waarna uitbetaling plaatsvindt aan de GlansGarant schilder. Pas vanaf dit moment gaat u betalen.
  • Jaarlijks vindt er controle, onderhoud of herschilderwerk plaats van de woning. Tijdens de herschilder- en onderhoudsbeurten wordt de woning opnieuw geschilderd en worden beschadigingen bijgewerkt.
  • Na afloop van de overeengekomen periode heeft u de gelegenheid om het abonnement te verlengen.

Het GlansGarant onderhoudsabonnement kunt u ook financieren. Informatie over het financieren van het GlansGarant onderhoudsabonnement vindt u hier.

Wilt u meer weten over ons GlansGarant onderhoudsplan? Bel ons op 0318-634101 of vul ons contactformulier in.