Foto GlansGarant Academy

Dinsdag 8 maart reikte de GlansGarant Academy haar eerste certificaten uit, onder andere aan Achterberg Schilders. Samen met acht andere schildersbedrijven uit het hele land volgde Art Achterberg de workshop over maximale klanttevredenheid aan het Deltion college in Zwolle. Doel van de workshop: perfect schilderwerk én een tevreden klant, hoe zorg je voor dat wow-gevoel?

Logo GlansGarant Academy

GlansGarant is het schilder-onderhoudsabonnement voor huiseigenaren. Tien jaar lang een piekfijn onderhouden huis, met jaarlijks onderhoud en een volledige herschilderbeurt na vijf of zes jaar. De organisatie kent ruim 80 aangesloten schildersbedrijven, verspreid over het hele land. In deze regio vertegenwoordigt Achterberg Schilders dit abonnement als GlansGarant Schildersbedrijf Gelderse Vallei B.V.

Aan de GlansGarant Academy volgen de deelnemers workshops in het ‘wow-gevoel’, oftewel maximale klanttevredenheid. Aan de orde komen onder ander communicatie met de klant, omgangsvormen en service bij uitvoering. Het ‘Fraaiste abonnement van Nederland’ wil zo haar naam nog meer eer aan doen.