achterberg schilders glansgarant winnaar

Afgelopen jaar zijn wij bekroond tot beste GlansGarant starter van het jaar onder de naam GlansGarant Schildersbedrijf Gelderse Vallei B.V. Als beloning voor deze prestatie mochten wij op bezoek bij Josien Broeren om een schilderij te maken in de kleurrijke stijl van Josien Broeren zelf. Een dinerbon én een overnachting waren ook onderdeel van de prijs, maar het schilderen was voor ons het meest indrukwekkend. Het eindresultaat mag er dan ook wel wezen, al zeggen we het zelf.

Josien Broeren heeft zich verbonden aan het GlansGarant concept, omdat zij beiden de zelfde passie voor kleuren delen. Josien komt uit Waalwijk en is één van de meest kleurrijke kunstenaars van het hele land. Ze heeft een hele energieke en vrolijke stijl die zij niet alleen op doeken schildert, maar ook op andere voorwerpen, zoals auto’s, servies, muren en meubels. Josien Broeren en GlansGarant werken samen op een aantal vlakken, waardoor GlansGarant klanten kunnen profiteren van aanbiedingen en leuke prijzen. Deze samenwerking resulteerde dan ook in een leuke winnaarsprijs voor ons GlansGarant Schildersbedrijf Gelderderse Vallei B.V.

We vonden het een leuke en bijzondere ervaring. Uiteraard zijn we erg benieuwd naar wat u zelf van het eindresultaat vindt!