Business event ede 03

Gisteravond vond de prijsuitreiking plaats van ‘Ondernemer van het jaar’ in de Gemeente Ede. Als Achterberg Schilders waren wij genomineerd in de categorie MKB en Detailhandel. We bonden de strijd aan met G. de Rooy Metaaldesign en Kapperszaak ‘People behind the mirror’. Uiteindelijk is ‘People behind the mirror’ er vandoor gegaan met de fel begeerde titel ‘Ondernemer van het jaar 2015’ in Gemeente Ede. Een mooie prestatie en daarom willen wij hen van harte feliciteren namens het hele team van Achterberg Schilders.

Oorkonde van onze nominatie

Ondanks dat wij geen ‘Ondernemer van het jaar’ zijn geworden, zijn we toch nog erg trots op onze nominatie. Op onze oorkonde van de nominatie schreef de jury namelijk het volgende:

“De jury waardeert de wijze waarop dit familiebedrijf door het motto service, kwaliteit en betrouwbaarheid onveranderd te hanteren, zich inmiddels gerenommeerd mag noemen. Het getuigt van ondernemerschap en visie als men in economisch woelige tijden juist gaat investeren in uitbreiding en nieuwe manieren om werk te garanderen, zoals GlansGarant. Goed leiderschap leidt tot groei in een moeilijke markt!”

Deze uitspraak zien wij dan ook als beloning voor ons harde werken en het succes van ons familiebedrijf. De komende jaren blijven we zo door gaan, dat kunnen we garanderen. We zeggen natuurlijk niet voor niets: “Altijd Achterberg Schilders”.

oorkonde nominatie